Cremerie Germaine | De Chef
166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

JAN VANDEWIELE

“De filosofie achter onze producten wordt belichaamd door onze pistache-gelato. Er zijn talloze manieren om een gelato te fabriceren met behulp van poeders en siropen, maar wij kopen onze pistachenoten bij een onafhankelijke boer die zijn boomgaard heeft aan de voet van de Etna-vulkaan op SiciliĆ«. Hij oogst slechts om de twee jaar om de kracht van de boom te behouden.”

Verandering is de ultieme kruid van het leven. Cremerie Germaine is de creatie van Jan Vandewiele.
Vandewiele werkte zestien jaar als grafisch vormgever met vooraanstaande klanten in de mode- en kunstwereld. In het midden van zijn midlife crisis, koos hij in plaats van een sportwagen, om een cursus te volgen aan de Gelato University in Bologna.